Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری گفت: سامانه کسر هوشمند زکات از طریق سامانه خرید گندم (سیفا) با همکاری اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال‌وبختیاری و جهاد کشاورزی استان راه‌اندازی شد.

جاسم محمدی فارسانی۲۲ تیرماه در جلسه مشترک شورای اقامه نماز و شورای زکات چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت تبلیغات محیطی و فرهنگ‌سازی در خصوص زکات، اظهار کرد: در شش ماهه دوم سال گذشته و از ابتدای امسال توجه ویژه‌ای نسبت به این مقوله وجود داشته و تولید مستندات فاخر با موضوع زکات یکی از این اقدامات بوده است که این ریل‌گذاری برای مسیر فرهنگ‌سازی زکات انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تهیه دفترچه محاسبه زکات برای افراد یکی دیگر از اقدامات دبیرخانه شورای زکات استان بوده است، ادامه داد: بر این اساس، نظر علما و بزرگان در این دفترچه به سمع و نظر مردم می‌رسد و این نوعی اقدام در جهت فرهنگ‌سازی امر زکات است. حدود 5000 نسخه از این دفترچه تهیه در بین مؤدیان زکات توزیع و نیز بنرهای تبلیغی پرداخت زکات در اکثر مساجد استان نصب شده است.

محمدی یا یادآوری پرداخت زکات فطریه و همکاری‌ دستگاه‌های مختلف برای جمع‌آوری متمرکز این مبالغ، بیان کرد: خوشبختانه با این هم‌افزایی و همکاری، امسال قریب به سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان زکات فطره جمع‌آوری و در همان روز بلافاصله به حساب نیازمندان و مددجویان کمیته امداد واریز شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گفت: در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت مبلغان و مساجد برای جمع‌آوری زکات، همکاری خوبی با اداره کل تبلیغات اسلامی استان صورت گرفت و سال گذشته ۱۷۰ میلیون تومان به مبلغان زکات پرداخت شد.

محمدی تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش ملی زکات به میزبانی چهارمحال‌وبختیاری انجام شده و این همایش ملی با حضور حدود ۶۰۰ میهمان از خارج از استان در ۱۰ شهریورماه برگزار خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به همکاری کمیته امداد و جهاد کشاورزی استان در راستای راه‌اندازی سامانه کسر هوشمند زکات از طریق سامانه خرید گندم (سیفا)، توضیح داد: سازوکار این سامانه به این ترتیب است که اطلاع‌رسانی به کشاورزان از طریق جهاد کشاورزی و پیش از موعد خرید تضمینی گندم انجام می‌شود و این افراد فُرم رضایت‌مندی خود را پس از مطالعه شرایط و احکام زکات واجب و مستحب تکمیل و اعلام می‌کنند.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی هاشمی، دبیر ستاد زکات اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در خصوص سامانه کسر هوشمند زکات در استان، گفت: پس از توجیه کشاورزان و تکمیل فرم‌هایی که جهت اعلام رضایت در اختیار آنان قرار می‌گیرد، فرم‌های تکمیل شده توسط نماینده شورا با مکاتبه رسمی به مراکز خرید رسمی ارسال می‌شود تا هنگام تحویل گندم، مبلغ زکات از پول کشاورزان کسر و به حساب متمرکز معرفی شده از سوی دبیرخانه شورای زکات واریز شود.

هاشمی تصریح کرد: البته ایرادتی به این طرح وارد است که از جمله می‌توان به مشخص نبودن مرجع تقلید کشاورز اشاره داشت که نیاز به تامل بیشتری دارد؛ در این راستا دو جلسه با مسئولان استان در سازمان تعاون روستایی و اداره‌کل کمیته امداد استان برگزار شد و امروز این دیدگاه‌ها جمع‌بندی و نتیجه‌گیری می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری زکات کل کمیته امداد امام خمینی ره اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده و ثبت پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه

سعید یوسف‌پور اظهار داشت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی برای دومین بار در سال ۱۴۰۳ شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف پور اضافه کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید

مشاهده پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری + فیلم

وی گفت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

یوسف پور بیان داشت: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • صدور مجوز راه‌اندازی رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای چهارمحال وبختیاری
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • مردمی شدن روز شهرکرد موجب ماندگاری آن می‌شود
  • استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد
  • بارش‌ها برای چهارمحال‌ و بختیاری تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت+فیلم
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • فیلم|مشاهده و ثبت پلنگ برای دومین بار در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • مشاهده و ثبت پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه