Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان کرد: با سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد، نیازمندان واقعی شناسایی و تحت پوشش خدمات کمیته امداد قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جهانبخش مرادی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) در مورد توانمند سازی مددجویان کمیته امام خمینی (ره) گفت: افراد نیازمند به حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) علاوه بر مراجعه حضوری، با راه اندازی سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد (سها) در سال جاری می‌توانند درخواست خود را برای بهره مندی از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) به صورت آنلاین با مراجعه به سامانه سها به آدرس soha.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

emdad. ir ثبت کنند.

وی افزود: فرآیند بررسی و صحت سنجی درخواست‌ها بر اساس شماره همراه، کدپستی و شماره حساب‌های افراد انجام و اگر متقاضی جز سه دهک اول جامعه باشد مشمول کمک‌های کمیته امداد هستند و تحت پوشش خدمات کمیته امداد قرار می‌گیرد.

مرادی تصریح کرد: اگر افراد جز دهک‌های چهارم و پنجم باشد یک نوع خدمت و یا تسهیلات اشتغال کمیته امداد به آن‌ها تعلق می‌گیرد و اگر از دهک ششم به بالای جامعه باشند حمایتی دریافت نخواهند کرد و به این طریق نیازمندان واقعی از طریق این سامانه شناسایی می‌شوند.


 ایجاد اشتغال مطلوب و پایدار سازی مشاغل رویکرد کمیته امداد


معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه از رویکرد‌های مهم بودجه ریزی سال ۱۴۰۰ توانمند سازی فکری، فرهنگی، حقوقی و اقتصادی مددجویان با تاکید بر ایجاد اشتغال مطلوب و پایدار سازی مشاغل، افزایش درآمد بود بیان داشت: با توجه به راه اندازی سامانه هوشمند کمیته امداد استعداد سنجی و ظرفیت سازی در افراد مستعد اشتغال و خودکفایی احصا می‌شود و توانمندسازی آن‌ها انجام می‌گیرد.

مرادی ادامه داد: فراهم آوردن امکان استفاده افراد توانمند و نیازمند از مشاوره‌های شغلی، کاریابی در موسسات و بنگاه‌های تولیدی و خدماتی برای این افراد، ارائه آموزش‌های کاربردی و مهارتی و مهارت آموزی‌های تکمیلی از طریق مراکز فنی و حرفه‌ای از دیگر خدمات کمیته امداد برای توانمند سازی و اشتغال خانواده‌های تحت پوشش است.

وی خاطر نشان کرد: توانمند سازی خانواده‌ها در کمیته امداد فقط در مباحث اقتصادی نیست و توانمند سازی انواع مختلفی از جمله فرهنگی، اجتماعی و حقوقی و.. دارد و یک پروسه زمان بر است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: علاوه بر ایجاد اشتغال، کارآفرینی توسعه مشاغل خانگی و خرد و زود بازده از سیاست‌های امداد است و کمیته امداد با ایجاد فرصت آموزش و ارائه تسهیلات این امکان را برای تمام خانواده‌ها که توان کار دارند بوجود آورده است.

وی یاد آور شد: جامعه هدف کمیته امداد، سالمندانی که قادر به کار نیستند، خانواده‌هایی که به علت فوت سرپرست تحت پوشش قرار گرفته‌اند، خانواده‌هایی که مطلقه شده‌اند، افرادی که به دلیل سرباز بودن سرپرست، تحت حمایت قرار می‌گیرند، خانواده‌های زندانیان، افرادی که به صورت مقطعی قادر به کار نیستند، خانواده‌هایی که سرپرست مفقود دارند، خانواده‌هایی که متارکه کرده‌اند و خانواده‌هایی که سرپرست فاقد صلاحیت است می‌باشند و این خانوار‌ها می‌توانند از خدمات و از تسهیلات کمیته امداد استفاده کنند.


 پرداخت مستمری ۳۵۰ هزار تا یک میلیون تومانی


مرادی افزود: میزان مستمری کمیته امداد برای یک خانواده یک نفره ۳۵۰ هزار و یک خانواده ۲ نفره را ۵۰۰ هزار تومان، برای خانواده ۳ نفره ۷۰۰ هزار تومان، خانوار ۴ نفره ۹۰۰ هزار تومان و خانواده‌های ۵ نفر به بالا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

کمک به تامین تجهیزات بیماران خاص و صعب العلاج، کمک به سوء تغذیه مادران باردار و شیرده کمک به سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال، ارتقاء شاخص‌های بهداشتی نیازمندان، پرداخت فرانشیز درمان، تامین لوازم ضروری مددجویان، کمک به ازدواج نیازمندان، پرداخت ۱۰ میلیون تومان کمک هزینه ازدواج به فرزندان ذکور، پرداخت ۲۵ میلیون تومان کمک خرید جهیزیه به دختران در شرف ازدواج و ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار، کمک به اسکان مددجویان و پرداخت انواع وام‌ها از قبیل وام ودیه مسکن تا سقف ۵۰ میلیون تومان، وام‌های کارگشایی وصندوق امداد و ولایت... را از جمله خدمات کمیته امداد به خانواده‌های تحت پوشش برشمرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شناسایی نیازمندان سامانه امداد هوشمند کمیته امداد معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی خدمات کمیته امداد خانواده هایی توانمند سازی خانواده ها تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان

رئیس کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) گفت:یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدمرتضی بختیاری،در جشنواره ملی عطر گل یاس که ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: در طرح یاس دختران و زنان امدادگری که زیرپوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به گونه ای توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بار‌ها تأکید داشته‌اند که در این کشور، ظرفیت‌های ناشناخته بسیار زیادی وجود دارد؛ این ظرفیت‌ها می‌تواند در همه عرصه‌ها، کشور را متحول کند و این درحالی است که طرح اقتصادی‌ فرهنگی یاس را می‌توان مصداق بارز همین توانمندسازی دانست که بانوی عزیزی را که در تمام طول عمر به‌عنوان مادر، دختر، همسر یا خواهر، انیس جان و مایه قوام یک خانواده بوده و در مقام امدادگر، جان هم‌وطنانش را هم بدون چشم‌داشت نجات داده‌ است، اکنون در طرح یاس به‌نحوی توانمند می‌شود که بتواند از نظر معیشتی و اقتصادی هم زندگی خود را بهبود ببخشد و حتی دست دیگری نیز را بگیرد و کمک حال باشد.

بختیاری یاس را به‌دنبال طرح توانمندسازی معیشتی و فرهنگی دانست و گفت:در آستانه هفته هلال‌احمر و دهه کرامت، یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در 400 شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است.

توانمندسازی بانوان امدادگر زیرپوشش کمیته امداد

حجت‌الاسلام سیدهاشم حسینی‌المدنی ،رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور نیز اظهارداشت: توسعه طرح یاس مهمترین اولویت است؛اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا (س) شروع به کار کرد به همین خاطر به نام طرح یاس لقب گرفت.

وی افزود: توانمندسازی بانوان امدادگر اقدامی اساسی برای تأمین مهم‌ترین زیرساخت‌های معیشتی بانوان تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌ (ره) است.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا(س) آغاز شد؛ اما رویکرد اساسی و مشترک کمیته‌ امداد و هلال‌احمراین است که طرح به صورت جدی با تخصیص اعتبار و حمایت فرهنگی توسعه پیدا کند.

حسینی المدنی تصریح کرد: خدماتی که به بانوان امدادگر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ارائه می‌شود، از سال جدید ارتقای کمی و کیفی پیدا کرده تا در این راستا توان پوشش و حوزه عملکرد این بانوان نیز نسبت‌ به زیرمجموعه کارآفرینی و حمایتی خود افزایش یابد.

اجرای 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور

سید علی منیری، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جمعیت هلال‌احمر کشور،نیز تاکیدکرد: در حال حاضر، بیش از 30 هزار نفر از دختران کشور عضو طرح یاس هستند و طبق آخرین برنامه‌ریزی‌ها، مقرر شده تا هر سال 10 هزار نفر به این جمعیت افزوده شوند.

وی گفت: البته با استقبال پرشور دختران، در سال 1402، بیش از 20 هزار نفر به جمعیت دختران عضو طرح یاس افزوده شده که نشان از گسترش روزافزون این پویش ملی و سراسری دارد.

منیری اضافه کرد: تا به امروز به‌همت گروه‌های یاس کشور، بیش از 100 هزار نفر ساعت آموزش امدادونجات و کمک‌های اولیه صورت گرفته است و افزون بر 21 استان کشور که امروزه در این طرح عضویت دارند، برنامه‌ریزی شده تا پروژه فرهنگی یاس در هر 31 استان کشور گسترش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور اجرا خواهد شد و 1416 هسته کارآفرینی تا پایان سال جاری به 8 هزار هسته فعال کارآفرینی در سطح ایران اسلامی تبدیل خواهد شد و همه این اهداف نه‌ تنها با افزایش جذب جوانان بلکه با سامان‌دهی و آموزش هم‌زمان آنان قابل‌تحقق خواهد بود.

رئیس ستاد زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: در طرح یاس، دختران و زنان امدادگری که تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به‌ نحوی توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند و این درحالی است که این دختران و زنان، همان کسانی هستند که در بحران‌ها و آسیب‌های طبیعی، جان هم‌وطنان را نجات می‌دهند و با این طرح مقرر شده تا در چالش‌های اقتصادی هم یاریگر هم‌وطنان خود باشند.

فهیمه فرهمند پور افزود: اتفاقی که در تیم‌های یاس به‌عنوان محصول مشترک فرهنگی میان هلال‌احمر و کمیته‌امداد افتاده، دقیقاً تعبیر همین موضوع است؛ اینکه می‌توان آسیب‌های اجتماعی و چالش‌های زندگی را به فرصت‌هایی تبدیل کرد که نه‌‌تنها زندگی آن جوان را تغییر می‌دهد بلکه دست سایرین را هم می‌گیرد و چندین زندگی را نجات می‌دهد.

گفتنی است؛ نمایشگاه ملی «عطر گل یاس» ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در محل مجموعه نمایشگاهی حرم مطهر رضوی نیز دایر شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند