Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه امداد هوشمند با هدف بهبود فرآیند خدمت‌رسانی به مددجویان، تحقق شفافیت و حذف مراجعه حضوری افراد به دفاتر امداد به‌زودی در سراسر کشور راه‌اندازی خواهد شد؛ طرحی که به گفته رئیس کمیته امداد حفظ کرامت و عزت نفس نیازمندان را مورد توجه قرار خواهد داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ کمیته امداد امام خمینی(ره) در 14 اسفند 1357 با هدف پشتیبانی از محرومان و مستضعفان و توانمندسازی آن‌ها فعالیت خود را آغاز کرد و در طی سال‌های اخیر تعداد قابل توجهی از مددجویان تحت پوشش این نهاد به واسطه توانمندیشان از چرخه حمایتی خارج و افراد جدیدی زیر چتر حمایتی امداد قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارائه خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، تأمین، خرید و اجاره مسکن، اشتغال و ... تنها بخشی از خدمات این نهاد در طول سال‌های گذشته و از زمان شکل‌گیری کمیته امداد محسوب می‌شود و در هر دوره از مدیریت این نهاد برنامه‌های برای تسریع در امر خدمت‌رسانی در دستور کار قرار گرفته است.

سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد در آغاز حضور خود در این نهاد بر حفظ کرامت  و عزت خانواده‌ها برای دریافت خدمت از امداد تأکید داشته و در این زمینه بارها این مسئله را به مدیران استانی و ستادی خود گوشزد کرده است.

انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان‌ها، دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌ها برای احداث مسکن برای خانواده‌های تحت پوشش، اجرای چندین نوبت از پویش ایران همدل در راستای تأمین معیشت خانواده‌ها، تأمین جهیزیه برای نوعروسان و توسعه واحدهای شغلی ویژه مددجویان و ... تنها بخشی از اقدامات انجام شده در این دوره محسوب می‌شود و در ادامه اجرای طرح‌ها در کمیته امداد به‌زودی قرار است سامانه امداد هوشمند و کارآمد فعالیت خود را در این کمیته امداد آغاز کند.

رئیس کمیته امداد در ارتباط با سامانه امداد هوشمند گفت: امداد هوشمند و کارآمد برآمده از چند دهه فعالیت کمیته امداد است و با اجرای آن شاهد یک جهش در سامانه‌های اطلاعاتی و بهبود فرآیندهای خدمت‌رسانی به مددجویان خواهیم بود.

مرتضی بختیاری از آغاز فعالیت سامانه امداد هوشمند و کارآمد با هدف بهبود فرآیند خدمت‌رسانی به مددجویان و تحقق شفافیت، خبر داد و افزود: همه جوانب کار بررسی و پس از رفع موانع، این طرح در سراسر کشور اجرایی شده است.

وی پالایش اطلاعات و تحقق شفافیت را از نتایج اجرای طرح امداد هوشمند و کارآمد دانست و تأکید کرد: وجود اطلاعات صحیح موجب برنامه‌ریزی درست و ارتقای اعتماد مردم به کمیته امداد خواهد شد و همچنین برخی شائبه‌ها در مورد مددجویان این نهاد را نیز به طور کامل برطرف خواهد کرد.

بختیاری حفظ کرامت و عزت نفس نیازمندان را از دیگر نتایج اجرای سامانه امداد هوشمند و کارآمد دانست و خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این سامانه، دیگر نیازی به مراجعه حضوری افراد به دفاتر امداد نیست و متقاضیان دریافت خدمات می‌توانند با مراجعه به این سامانه، درخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.

جعفر صباغیان، معاون حقوقی و امور پارلمانی کمیته امداد نیز در این باره گفت: طرح امداد هوشمند، طرحی کارآمد در راستای حفظ عزت نفس و کرامت انسانی نیازمندان است که از بستر این طرح خدمات بهتر، مطلوب‌تر و آسان‌تر به نیازمندان و محرومین ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه این سامانه به صورت هوشمند می‌تواند نیازسنجی واقعی محرومیت‌هایی که در کشور وجود دارد را دنبال کند، افزود: در روند اجرای کار از ابزارهای علمی و پیشرفته و فن‌آوری نوین استفاده شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد، دومین هدف از اجرای طرح امداد هوشمند را استفاده بهینه از منابع مالی و منابع درآمدی به نحوه شایسته و مطلوب‌تر به نیازمندان جامعه عنوان کرد و گفت: در این طرح دیگر نیاز به مراجعه حضوری مددجو نیست بلکه می‌توانند از محل سکونت خود نیاز‌های خود را از طریق سیستم اعلام کنند و مددکار به آن‌ها مراجعه کنند و مدت‌هاست که روی زیرساخت‌های سامانه هوشمند هوشمند کار شده است.

به گزارش تسنیم، در حال حاضر این طرح به صورت پایلوت در برخی از استان‌ها در حال انجام است و بنا بر اعلام مسئولان کمیته امداد فعالیت این سامانه تا پایان سال نهایی می‌شود و همه خدمات کمیته امداد در این بستر شفاف ارائه خواهد شد.

واکنش بهزیستی به ادعای ازدواج دختران کم‌سن با افراد مسن در مراکز نگهداری

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مددجویان کمیته امداد مددجویان کمیته امداد امداد هوشمند و کارآمد سامانه امداد هوشمند کمیته امداد خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۴۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان

رئیس کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) گفت:یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدمرتضی بختیاری،در جشنواره ملی عطر گل یاس که ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: در طرح یاس دختران و زنان امدادگری که زیرپوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به گونه ای توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بار‌ها تأکید داشته‌اند که در این کشور، ظرفیت‌های ناشناخته بسیار زیادی وجود دارد؛ این ظرفیت‌ها می‌تواند در همه عرصه‌ها، کشور را متحول کند و این درحالی است که طرح اقتصادی‌ فرهنگی یاس را می‌توان مصداق بارز همین توانمندسازی دانست که بانوی عزیزی را که در تمام طول عمر به‌عنوان مادر، دختر، همسر یا خواهر، انیس جان و مایه قوام یک خانواده بوده و در مقام امدادگر، جان هم‌وطنانش را هم بدون چشم‌داشت نجات داده‌ است، اکنون در طرح یاس به‌نحوی توانمند می‌شود که بتواند از نظر معیشتی و اقتصادی هم زندگی خود را بهبود ببخشد و حتی دست دیگری نیز را بگیرد و کمک حال باشد.

بختیاری یاس را به‌دنبال طرح توانمندسازی معیشتی و فرهنگی دانست و گفت:در آستانه هفته هلال‌احمر و دهه کرامت، یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در 400 شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است.

توانمندسازی بانوان امدادگر زیرپوشش کمیته امداد

حجت‌الاسلام سیدهاشم حسینی‌المدنی ،رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور نیز اظهارداشت: توسعه طرح یاس مهمترین اولویت است؛اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا (س) شروع به کار کرد به همین خاطر به نام طرح یاس لقب گرفت.

وی افزود: توانمندسازی بانوان امدادگر اقدامی اساسی برای تأمین مهم‌ترین زیرساخت‌های معیشتی بانوان تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌ (ره) است.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا(س) آغاز شد؛ اما رویکرد اساسی و مشترک کمیته‌ امداد و هلال‌احمراین است که طرح به صورت جدی با تخصیص اعتبار و حمایت فرهنگی توسعه پیدا کند.

حسینی المدنی تصریح کرد: خدماتی که به بانوان امدادگر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ارائه می‌شود، از سال جدید ارتقای کمی و کیفی پیدا کرده تا در این راستا توان پوشش و حوزه عملکرد این بانوان نیز نسبت‌ به زیرمجموعه کارآفرینی و حمایتی خود افزایش یابد.

اجرای 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور

سید علی منیری، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جمعیت هلال‌احمر کشور،نیز تاکیدکرد: در حال حاضر، بیش از 30 هزار نفر از دختران کشور عضو طرح یاس هستند و طبق آخرین برنامه‌ریزی‌ها، مقرر شده تا هر سال 10 هزار نفر به این جمعیت افزوده شوند.

وی گفت: البته با استقبال پرشور دختران، در سال 1402، بیش از 20 هزار نفر به جمعیت دختران عضو طرح یاس افزوده شده که نشان از گسترش روزافزون این پویش ملی و سراسری دارد.

منیری اضافه کرد: تا به امروز به‌همت گروه‌های یاس کشور، بیش از 100 هزار نفر ساعت آموزش امدادونجات و کمک‌های اولیه صورت گرفته است و افزون بر 21 استان کشور که امروزه در این طرح عضویت دارند، برنامه‌ریزی شده تا پروژه فرهنگی یاس در هر 31 استان کشور گسترش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور اجرا خواهد شد و 1416 هسته کارآفرینی تا پایان سال جاری به 8 هزار هسته فعال کارآفرینی در سطح ایران اسلامی تبدیل خواهد شد و همه این اهداف نه‌ تنها با افزایش جذب جوانان بلکه با سامان‌دهی و آموزش هم‌زمان آنان قابل‌تحقق خواهد بود.

رئیس ستاد زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: در طرح یاس، دختران و زنان امدادگری که تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به‌ نحوی توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند و این درحالی است که این دختران و زنان، همان کسانی هستند که در بحران‌ها و آسیب‌های طبیعی، جان هم‌وطنان را نجات می‌دهند و با این طرح مقرر شده تا در چالش‌های اقتصادی هم یاریگر هم‌وطنان خود باشند.

فهیمه فرهمند پور افزود: اتفاقی که در تیم‌های یاس به‌عنوان محصول مشترک فرهنگی میان هلال‌احمر و کمیته‌امداد افتاده، دقیقاً تعبیر همین موضوع است؛ اینکه می‌توان آسیب‌های اجتماعی و چالش‌های زندگی را به فرصت‌هایی تبدیل کرد که نه‌‌تنها زندگی آن جوان را تغییر می‌دهد بلکه دست سایرین را هم می‌گیرد و چندین زندگی را نجات می‌دهد.

گفتنی است؛ نمایشگاه ملی «عطر گل یاس» ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در محل مجموعه نمایشگاهی حرم مطهر رضوی نیز دایر شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • سامانه ثبت درخواست آنلاین کارت سوخت رونمایی شد
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد منصوب شد
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان